2104250611 6977009856 Θεσσαλονίκης 70, Άγιος Ιωαννης Ρέντης, Αθήνα
hero image
 
   
   
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TECHNICAL APPLICATION | Επισκευές Ανυψωτικών Μηχανημάτων - Επισκευές Γερανών - Επισκευές Περονοφόρων Κλαρκ - Ανταλλακτικά Περονοφόρων Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική


Το συνεργείο μας “TECHNICAL APPLICATION” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και έτοιμο πάντα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε το service και την επισκευή γερανών και περονοφόρων, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες σχετικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν στον γερανό ή στο περονοφόρο σας.
 
 
 
 
 

Service & Επισκευή
Τηλεσκοπικών Γερανών

 

Service & Επισκευή
Γερανών Παπαγάλοι

 

Service & Επισκευή
Καλαθοφόρων

 

Service & Επισκευή
Περονοφόρων - Κλάρκ

 

Επισκευή Υδραυλικών
Πορτών Οχημάτων

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον γερανό ή το περονοφόρο σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το συνεργείο μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε εγγυημένες υπηρεσίες.

Αφού εξετάσουμε με λεπτομέρεια το όχημά σας και εντοπίσουμε την βλάβη, θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επίλυσης της βλάβης και στην συνέχεια θα προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή του. 

 
  Παράλληλα, σας ενημερώνουμε για την πορεία των εργασιών και φροντίζουμε ώστε να σας παραδώσουμε το όχημα σας στην προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα.

Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ