2104250611 6977009856 Θεσσαλονίκης 70, Άγιος Ιωαννης Ρέντης, Αθήνα
 
 
   
   
TECHNICAL APPLICATION
Επισκευές - Service Ανυψωτικών Μηχανημάτων (Γερανών) & Περονοφόρων (Κλάρκ) Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττική


Η επιχείρησή μας “TECHNICAL APPLICATION” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, δραστηριοποιείται από το 1997 με την επισκευή καθώς και με το service ανυψωτικών μηχανημάτων - γερανών και περονοφόρων - κλαρκ.

Στο σύγχρονο συνεργείο μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει το όχημά σας, να σας ενημερώσει για τον τρόπο επισκευής του αλλά και για να φροντίσει για την άρτια ολοκλήρωση οποιασδήποτε σχετικής εργασίας.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να αναλάβουμε το service τηλεσκοπικών γερανών, γερανών παπαγάλοι και καλαθοφόρων οχημάτων αλλά και την επισκευή υδραυλικών συστημάτων σε αυτά.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την επισκευή υδραυλικών πορτών σε φορτηγά, το service και την επισκευή στα υδραυλικά και μηχανικά μέρη περονοφόρων - κλάρκ.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και έχοντας επισκευάσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό ανυψωτικών μηχανημάτων και περονοφόρων, μπορούμε να προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις σε κάθε σχετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το όχημα σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από καινούρια ανταλλακτικά γερανών (Ιαπωνικής προέλευσης), περονοφόρων και υδραυλικών πορτών, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παραμένουμε συνεχώς ενημερωμένοι και τεχνικά καταρτισμένοι, με σκοπό τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. 
 
   
Στόχος μας είναι αφενός η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σχετική μελλοντική σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το συνεργείο μας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ